sestdiena, 2009. gada 31. oktobris

Ābolu vīns

Šodien Salaspilī spiedīsim abolu sulu. Tāda ābolu raža! Guntaram radās ideja par ābolu vīnu, nu, ko, man nav iebildumu ja vienā balonā taisām arī sidru. Recepte ir! Un ja nu pēc gada varēšu ziņot par izcilu vīnu? Mmmm, tas būtu forši. Vakar Ganu ielas veikaliņā Rīgā nopirkām speciālos balonu korķus, vīna raugu un vēl kaut kādus štruntus. Un ja nu patiešām arī LV tāpat kā LT kaut kad drīz taps atļauts tirgot mājas vīnus oficiāli? Labs papildinājums MANAI beķerejai - MŪSU ābolu vīns un sidriņš.
Par rezultātiem tātad ziņošu.
Domās - sveiciens Kārļonkolim, kura pirmskara laika vīna baloni (cik skaisti tie ir!!!) tagad atkal tiks likti lietā. Onkol, pieskati mūsu vīniņu tur - no augšas...
Lai katram, kas lasa šo, lieliska diena!

Nu tad tā

Nasing personal :)), un tomēr es ceru, ka šodien bija mana pēdējā darba diena JEBKĀDĀ pr vai reklāmas aģentūrā. Viss ir labi, viss ir skaisti, - es vienkārši ceru, ka ar šo man noliktais dienu skaits šamās nozares aģentūrās ir izsmelts. Uzelpoju.
Esmu priecīga, ka viss tā sakrīt.
Tagad mans galvenais uzdevums ir saplānot, kā līdz novembra beigām izcept 2000 piparkūku eņģeļus. Tas nozīmē - iepirkt vairumā cukuru, sviestu, olas, miltus un garšvielas. Zināt, cik mīklas vajag 2000 eņģeļiem, kas katrs sver 100 gramus? Heh, pareizi. 200 kg. Vai mani tas baida? Nē, nemaz, man ir sajūta, ka viss notiek tā, kā notiek. Labi tātad. man ir ideja, kā to atrisināt.
Mīļie Saeimas deputāti! Bieži es jūs tā neuzrunāju, vai ne? Tāpēc klausieties jo uzmanīgi. Esiet nu tik gudri un pieņemiet līdz ar 2010. gada budžeta paketi jauno mikrouzņēmumu atbalsta programmu. Pieņemiet tā, lai tā sāktu strādāt no 2010. gada 1. janvāra. Jo, mīļie Saeimas deputāti, man patiešām nav 2000 latu SIA pamatkapitālam. Jo ir tā, ka es labprāt visu to štellīti noliktu uz iespējami legāliem pamatiem, heh.
Jo arī to otru pasūtījumu, kas varētu būt decembra sākumā tai Aizdīķa organizācijai es labprāt pārdotu jau kā Ilze`s Caramellini. Tāpat kā RTU domātās vācu kūkas. Vai ne?
Starp citu, pametu izplatījumā jautājumu - KĀ TEV PATĪK NOSAUKUMS ILZE`S CARAMELLINI?

sestdiena, 2009. gada 24. oktobris

Sākums

Beidzot šai idejai ir jāpiešķir "taustāma" forma. Atmetam visas banalitātes par krīzi kā izaicinājuma un iespēju laiku. Atmetam populismu, kas saistīts ar mikrouzņēmumu atbalsta programmas koncepciju, kas šobrīd, šķiet, pedelējas kaut kur pa vidu starp Brīvības bulvāri un Jēkaba ielu. Es gribu savu beķereju.
Turpmāk šeit - par to, kas jau ir noticis. Par to, kas varētu notikt. Par to, ko es zinu. Ko esmu noskaidrojusi. Kas mani baida. Par cilvēkiem, kas man jau ir palīdzējuši. Par tiem, kas mani atbalsta.
Par maizi, cepumiem un kūkām.