ceturtdiena, 2010. gada 9. decembris

Aste joprojām mīklā







Es ļoti cienu grāmatvežus. Ļoti, ļoti, ļoti. Apbrīnoju!
Tātad - izmantoju Eiropas Savienības piedāvātās iespējas un apmeklēju Hipobankas administrētās Altum programmas moduļa apmācību kursu "Uzņēmuma finanšu vadība". Brālis saka - sīkā, ja tu vēl arī grāmatvedību sāksi rubīt, tu vispār būsi nindzja. Nu, es nezinu, vai es jau sāku rubīt grāmatvedību, bet drusku jau sāku un drusku kā nindzja sajutos. Katrā ziņā - viens plusiņš manam topošajam biznesa plānam ar šo tiek pievienots. T.i., rakstot finanšu daļu, būs druuuusku mazāk šaizes. (Eu, lai tikai grāmatveži neiedomājas, ka viņi ir kingi tagad!!! Šak vai tak - lēmumus uzņēmējdarbībā ne jau grāmatveži pieņem!!!)
Pa šo laiku ir tapusi "Galleria Riga" piparkūku buildinga veidolā (40 x 40 x 40 cm). Esot gan tagad sākusi jukt, bet KO VAR GRIBĒT? nedrīkst lielizmēra piparkūku mājas cept no svaigas mīklas un līmēt kopā nenokaltušas detaļas. Bet ja klientam vajag buildingu ASAP? Ko darīt...
Šajās dienās jāsalīmē vēl kādas 30 piparkūku maz-mājiņas. Štukoju par visādiem latvju rakstiem, ko čukurā ierakstīt :)
Eeee, publika jopojām grib rozīņmaižu fotostāstu. Mīļie, būs, bet pagaidām aste ir piparkūku mīklā.
Ou, un šogad, šķiet, īpaši daiļi iznāca franču Ziemsvētku kūka Buche de Noel (piedodiet par nepareizrakstību!) Tā jau tas ir. Latvji bluķi velk ap māju un tad sadedzina, franči ir praktiskāki - izcep kūku bluķa formā un notiesā.
Labi, tagad eju kapāt žāvētos ķiršus ruma kūkai.

3 komentāri:

  1. Drīkstu jautāt - kur Tu dabū lobītas NESĀLĪTAS pistācijas rotāšanai?

    AtbildētDzēst
  2. Pantera, nesālītas lobītas pistācijas pērku Gemosa bāzē Mūkusalas ielā, mazākais iepakojums gan 500 grami, un maksā oioioi... Toties visi rieksti tur vienmēr ir svaigi un garšīgi.

    AtbildētDzēst
  3. Ka maksā, es ticu gan :)) Bet tas ir tā vērts! Liels paldies par info!

    AtbildētDzēst