svētdiena, 2011. gada 13. februāris

Trīs dienu maratons BALTTOUR

Pirms pāris stundām atgriezos mājās no Ķīpsalas, kur "Ilze`s Caramellini" trīs dienas Ikšķiles - Ogres novadu tūrisma attīstības aģentūras paspārnē veidoja kontaktus un tirgojās Baltijas lielākajā tūrisma izstādē Balttour 2011.
Un es nebeidzu brīnīties par to, ka no visiem daudzajiem TAA uzrunātajiem abu novadu uzņēmējiem izstādē piedalījās 2,5 uzņēmumi - pirmajā dienā trīs, pārējās divas - tikai es un Ilze Andriksone ar izcilajām Ķeipenes piparkūkām. Izstādē, kur trīs dienās cauri iziet ~ 40 tk apmeklētāju un kur dalības maksa nav jāmaksā (jā, paldies abām pašvaldībām par šo iespēju). Patiešām nevienam citam tas neinteresēja? Jocīga domāšana.
Viena lieta ir pārdotās maizes, cepumu, maizīšu un cukurgailīšu apjoms, cita - paņemtās vizītkartes un info lapiņas. Un vēl cita - visi tie daudzie cilvēki, ar kuriem bija iespējams aprunāties, pastāstīt par Ilze`s Caramellini, cienāt ar cepumiem, piefiksēt interesantus kontaktus, dažas jaunas idejas... Tas tak nav novērtējams naudā! Un štrunts par to, ka fiziski tas ir grūti - pa naktīm cept, pa dienām tirgoties un kontaktēties, un tā četras naktis un trīs dienas no vietas.
Lai piedod man visi draugi, uz kuru telefona zvaniem un īsziņām es šajās dienās neatbildēju. Jums katram - virtuāls cepumiņš vai marcipāna končiņa pēc izvēles. Jūtos riktīgi norukājusies un riktīgi gandarīta. Un lieliskā Skrīveru mājas saldējuma feja Lelde teica, ka man esot garšīgākie cukurgaiļi. Īsti. Nu, ir jau arī garšīgi.
Pašlaik cepu torti.

Nākamnedēļ atkal drusku maratons, bet cits - trīs Dansukker cukura semināri Latvijas lauku sieviešu apvienību biedrēm Tomē, Skaistkalnē un Alūksnē, kuros piedalos ar savām konditora zināšanām un pieredzi darbā ar Dansukker cukuriem. Pagājušajā nedēļā jau bija viens tāds pirmais - Salas pagastā. Miljons pozitīvu emociju trīs stundās, sešas receptes un arī miiiiilzīgs gandarījums par dzīviem kontaktiem.

Vēl jāpārskata pīto maizīšu recepte "Praktiskajam Latvietim". Bildes tapa, un tikko man tās būs, likšu šeit.

Vajadzētu izcept kādus pāris kg suņu cepumu un beidzot piebeigt suņu konditorejas biznesa plānu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru