ceturtdiena, 2010. gada 16. septembris

Kāzu torte un suņatorte. Un ALTUM





Forša kombinācija, vai ne? Torte kāzām 50 viesiem un torte manam sunim dzimšanas dienā.
Kāzu torte
Lai arī man sākumā klientes vēlme likās jocīga, beigās pati biju ar sevi apmierināta. Rezultāts redzams bildē. Tā sauktais "skudru pūznis" (no pašceptiem cepumiem un pašvārīta krēma, nevis "Selgas" un iebiezinātā piena!) ar fondanta glazūru un balto šokolādi. Apmēram 7,5 kg smaga.

Torte Remī
Remī šodien dzimšanas diena. Pirmā. Mīļais suņagabals dabūja vistu akniņu torti. Lai Nelsons nebūtu bēdīgs, ka viņam dzimšanas diena tikai pēc 1/2 gada, dabūja torti arī viņš. Pazuda kosmiskā ātrumā. Abi vispirms nolaizīja virskārtu :)

ALTUM
www.altum.lv
Piedalos. Man ir laiks līdz valsts svētkiem pabeigt biznesa plānu un par velti pamācīties finanšu vadību un grāmatvedību. Ja kas, programmā naudas esot pietiekami un noteikumi tās iegūšanai nemaz nav neizpildāmi. Oi.

Riga Food
Šogad kaut kā neiepriecināja tik ļoti kā iepriekš. Kaut kā... ūj, pat nezinu, kas man pietrūka tur šogad.
Ā, vienu lietu gan piefiksēju, kas N-E-P-A-T-I-K-A. Uzrāvos uz komunikāciju prasmēs nekompetentu SIA Leipurin darbinieci. Traki, ka viens cilvēks ~ 5 minūšu laikā var samaitāt visu labo iespaidu, kas man par šiem bija izveidojies gada laikā kopš iepriekšējā Riga Food. Pē.
Toties Pūres meitene bija superīga. Izrādās, viņiem jau ir jēdzīgos iepakojumos visādi jauni pildījumi. T.sk., vaniļas krēms kafijas maizītēm, par ko man te nesen jautāja.
Ā, vēl viena labā lieta no Riga Food. Iepazinos ar lietuviešiem, kas paši maļ speltas kviešus (Dinkel). Pa to laiku, kamēr mūsu zinātnieki urbina degunus, domādami, kur dabūt lobāmo mašīnu, kur dzirnavas, kur ko, kamēr mūsu speltas audzētāji ved uz Vāciju nelobītus graudus un ved atpakaļ miltus par kosmisku cenu, tepat Pasvalē, dažus kilometrus no Grenctāles - VISS IR. Forši tie leiši, man tak viņi patīk.
Un rīsu, un griķu milti viņiem arī ir. Arī cilvēcīgos iepakojumos. Arī ar piegādi uz Rīgu vismaz vienu reizi nedēļā. L-I-E-L-I-S-K-I.

Vēl par suņiem
Uzzināju, cik LKF prasa par dalību lielajā izstādē. Nagu maucēji. Pretīgi vienkārši. Sit pušu pat Brīvdabas muzeju. Pat vairākas reizes. Pē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru